Oferta e fundit e bërë publike nga mediat ka ardhur nga Arabia Saudite. Al Nassr, klubi i C.Ronaldo-s, i ka ofruar Zidanes një kontratë 2-vjeçare dhe 150 milionë euro pagë.

Zidane

Sipas Footmercato: Zidane ka refuzuar ofertën e sheikëve pasi dëshira e tij është të drejtojë një klub me emër në Evropë me objektiva të mëdha.