Chiesa

Këto ditë në Torino është parë Marco Busiello, agjenti i Nicolo Zaniolo dhe Wilfries Gnonto. Të dy lojtarët janë opsione për të përforcuar Juven për sezonin e ri. Zaniolo është një profil që Allegri e pëlqen, e ka kërkuar edhe me herët, ndërsa kjo është vera e duhur për tu bashkuar. Për të siguruar kartonin e Zaniolos duhen 30 milionë euro, aq është klauzola e tij e largimit nga Roma.