Nuk është një çështje e rëndësishme tani, pasi sapo e kam nisur mandatin. Futbolli në Shqipëri është fe dhe ndoshta ato që ka arritur futbolli në Shqipëri e bëjnë akoma që njerëz të tjerë të dëshirojnë të kontribuojnë akoma më shumë për ta dërguar akoma më përpara.”-tha Duka.