Ibra do të jetë në dispozicion të trajnerit Janne Andersson për dy sfidat e para në kualifikueset e “Euro2024”, kundër Belgjikës dhe Azerbajxhanit.

Ibra

Për herë të fundit, Ibra ka luajtur një ndeshje me përfaqësuesen Suedeze më 29 mars 2022 kundër Polonisë.