“Hapi i radhës për këta futbollistë janë të qëndrojnë në këtë nivel. Barcelona dhe kombëtare janë hapi më i madh në botën e futbollit dhe sfidës është të qëndrojmë në nivelin e duhur për shumë vite për të merituar konfirmimin me të dyja fanellat. Ata kanë gjithçka sipas meje për t’ia dalë mbanë, si nga ana mendore, ashtu edhe nga ajo e kualitetit. Mendoj se janë dy lojtarë të aftë për të shënjuar një epokë futbolli, jo vetëm në këtë klub, por në të gjithë botën e futbollit” , u shpreh Xavi.