Skuderia austriake e RedBullit do të ndryshojë bashkëpunëtor nga sezoni i ri. Ata do të bashkojnë forcat me homologët japonez të Hondas duke mbyllur përfundimisht kapitullin 12-vjeçar me francezët e Renault. Red Bull ka humbur ndjeshëm potencialin për të fituar tituj për pilotë dhe konstruktorë që nga vitit 2013 duke u iu përulur hegjemonisë së 

Continue Reading