Golden State Warriors përmbysën disavantazhin prej 17 pikësh dhe arritën të mundnin Houston Rockets 115-86 në një përballje mjaft të luftuar të shtunën. Kampionët në fuqi e çuan në 3-3 rezultatin e përballjeve në playoff-in e Konferecës së Perëndimit, duke përgatitur kështu terrenin pë një finale të madhe të hënën në Houston. Klay Thompson shënoi 

Continue Reading